18 Haziran 2011 Cumartesi

ALIŞ- VERİŞ NOTLARI (alsak alsak bedavaya ne alsak)

fikir edinmek niyetiyle kısıtlı gezme zamanımı değerlendirmek için IKEA ya gitmek istiyorum. fakat orasıda girince dibi gelmeyen kuyu gibi...gitmeye de korkuyorum..çok ayakta durmamam gerkiyor..
Çözüm: engelli sandalyesi :)) hiç yorulmadan koskoca IKEAYI gezdim. (Allah korusun herkesi)
sonuç aşağıdaki gibi çözümler hoşumuza gitti.


IKEA nın bazı malları dandik gelse de bunlar olabilir dedim malum kiracıyız .
bunlarda bi öncekinin uzunları daha çokeşya alır diye düşündüm.

sonra bu dolabı gördük indirimdeymiş bu dolabın yanına bir yukardaki uzun raf sistemini düşünüyorum nasıl olur arkadaşlar.dolabın üstüne de kutu formunda hurç vardı onu düşündüm. fikir verirseniz sevinirim.
kiracıyız inş yakın zamanda ev almak niyetindeyiz. o yüzden eve büyük mobilyaları doldurmak istemiyorumbenim hoşumagitti ama istişarde bereket vardır demi ama:))))

iyi  haftasonları

4 yorum:

  1. elbette kimse engelli olmasın,Rabbim cümlemizi daha beterinden korusun...ama inan o kadar da kötü değil ;) ben çok şey öğrendim hayata dair...Rabbim e hamd olsun,başka keder vermesin...Allah bebeklerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ;)

    YanıtlaSil
  2. sihirli torba:hoşgeldin :) amin tabiiki..benim ayakta fazla dolaşmamam lazım bir yandan da ihtiyaçların giderilmesi lazım..çok teşk. ederim.

    YanıtlaSil
  3. biz de bu bayaz dolaptan almıştık,aynı şekilde beşiğini,bir de alt değiştirme dolabını...şimdilerde kocaman oldu orada zor altını değiştiriyoruz...alt değiştirme kısmını söküp,kitaplık ve oyuncaklarını koyabileceği şekilde düzenlemek istiyorum...ikea'nın pas pasları çok güzel oluyor,yıkaması pratik hemen makinaya at yıka...bebek odasında olduğu için sık sık ta yıkanıyor zaten...anne koltuğuda almıştım ama hiç kullanmadım süs gibi duruyor orada :)sen zaten bloğumda da görmüşsündür odamızı...biz memnunuz yani ikea'dan hem mobilyaları küçük hemde kullanışlı çözümler var,eminim sizin odanızda çok cici olacak...her zaman yorum yazamasamda heyacanla takip ediyorum meleklerinle olan bu yolculuğunu,herşey gönlünce olsun şirin :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Sümeyye: beyaz dolapiyi diyorsun yani..bizimodamız küçük olduğu için çok istesem de sallanan sandalyeden alamayacağım :(pas pas düşünmemiştim bak iyi fikir verdin bazılarının kenarları çıkıyor ya bunlar iyi ozaman.beni takip etmiyorsun sanıyordum teşk. sanakolay gelsin:))

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..