31 Ocak 2012 Salı

bunu istiyorum !!!

"Günümüzde anne olmak da zor, günümüz annelerinin elinde çocuk olmak da...
Aslında annelerin çocuklarından bekledikleri şeyler çok değil... Saygılı, dürüst, iyi eğitimli, büyüğünü sayan, küçüğünü koruyan çocuklar hayal eder anneler...
Ya çocuklar? Çocuklar da farklı bir şey istemezler aslında... İyi bir eğitim almak, sevilmek ve değer görmektir istedikleri...
Peki, nerede yanlış yapılıyor ki bu kadar iyi niyetli insanlardan, saygısız, eğitimsiz, dengesiz, saldırgan ve anne babayı canından bezdirici çocuklar yetişiyor? Bu süreçte aile içinde neler yanlış gidiyor ve bu yanlışlar içinde annenin payı ne kadar?
Acaba anneliğin ince bir sanatı var da günümüz anneleri onu mu ihmal ediyor?
İşte bu kitapta anneliğin aslında çok kolay olduğu; hep ihmal edilen ince ve önemli ayrıntılar bulunduğu gözler önüne seriliyor. Sorunlara çözüm önerileri getiriliyor.
Üstelik bu kitap, sadece annelere değil, annelere \"eş\"lik eden babalara da çok şeyler söylüyor."


bu kitabı almak istiyorum. dışarı çıkamıyorum.sordurdum kitapçıda da yokmuş.netten de almak istemiyorum . yaar bana bir fikirrr veren yok muuu?

11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. harikasın dostum... en yakın zamanda görüşelim.

      Sil
  2. Gülcan yazmış ama istersen kitapçıda çalışan arkadaşıma sordum varmış ellerinde.Gönderim yapmalarını sağlayabilirim. İkiz annelerine hizmette sınır yok. :))

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendime ait olması açısından iyi olur aslında.mail adresini gönderirsen adres bilgilerini falan göndereyim. heidi iyilik perisimisin nesin.*?

      Sil
  3. Sorunu halletmiş olmana sevindim.Tavsiye ettiğin için sağol bir bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yemyeşildeniz beni kışkırttı bu kitabı okumam için :)

      Sil
  4. bende cıvıl magzasında ordum bu kıtabı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi yaa .. kitapçıda yok giyim mağazasında var o da ilginçmiş.

      Sil
  5. Yok iyilik perisi filan değilim. Sadece birkaç ay sonra başına gelecekleri çok iyi bilen ikiz annesi adayıyım. :)) heididaglarda@gmail.com a mail atarsan kitap bir iki güne elinde olur. İyi okumalar şimdiden. Ben geçtiğimiz aylarda okumuştum. Umarım beğenirsin.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..