10 Ocak 2011 Pazartesi

SIKI CAN İYİDİR

OFfffff LADIK ....POFffff LADIK....
Cuma'dan plan yaptığımızı sandık.Aslında benimkafamda bir plan vardı ama...biraz da O kafa yorsun diye söylemedim.. bütün planları ben mi yapacağım ya...Allah Allah. tutuştu tabii bizimki..orası mı? burası mı? diye internetler falan araştırıldı... telefonlar edildi .sonuç...fısssssss.
adam napsın biz istanbulun yabancısıyız. yazdım zaten "istanbul da olup ta canı sıkılan bizden başka var mı diye" varmış...Nohut oda e oda yeni bebek napsın .tıkıldık kaldık hep beraber... neyse sabah nerelelere gitmeye kalkıştık bi bakın..



SARIYER tabelası takip edildi. bakalım Adnan beyin yalısı nere olaki diye gülüşmeler...
derken sahilden gidişi bilmiyoruz tabi biz soldan bi gittik..yanlış biyerlerdeyiz ....baş eti yeme durumları ordan dön...tekara ters yön ...derken doğru yolu bulduk..ve

İLK DURAK
 SARIYER BÖREKÇİSİ


bize buranın tarihini anlatan amcaya teşekkür ederiz. ay çok hoş birisi ama..fotoğrafınızı falan çekiyor..nereye gidelimdiye adama sorduk bakın  hala plan yok yalnız....işte böyleyiz biz...

Telli Babadan devam edip İstanbulun sonuna kadar gittik az daha gideydik ROMANYA'YA HOŞGELDİNİZ falan yazacakmıydı artık bilmem. Fener ,Kavak,kalmadı gittik gördük..



bakalımm nasıl bir yermiş..


 buraların istanbulla alakası yok..doğal ortam, kış çok soğuk geçiyordur buralarda...

 
istanbulu bitirdik. adam durmuyor yaa daha gidecekmiş. sonunakadar gittik. ee ne var bir tatil köyü... adamlar taşından toprağından para çıkarıyorlar...


güneş ısıttı içimizi

dönüşte adını duyduğumuz uğramazsak olmaz ...İSTİNYE PARK A uğradık.. vay,vay,vay...giden bilir...anlatmaya gerek yok..demi..

bu İstanbul cahili öğreniyor yavaş yavaş...
tavsiyelerinizi bekliyorum a dostlar nereye gidilir...napılır...ha bir de nasıl gidilir...??*

8 yorum:

  1. ayol orası dağ başı nasıl buldunuz da gittiniz diyeceğim ama manzara nefis kaleye çıktıysanız ?

    YanıtlaSil
  2. NEVALİM; ah benim biricik yorumcum...benimle ilgilenen biri var duygusu oluyor senin yorumlarını okuyunca.en son gittiğimiz yerde askeri alan sivil araç giremez yazıyordu.dediğin gibi dağın başı ...manzara harikaydı..karadeniz beni korkuttu..

    YanıtlaSil
  3. kıskandım sımdı nevalı bak ask olsun:))

    YanıtlaSil
  4. :) Bizde esimle Istanbul'da olsak nereleri gezerdik diyorduk kendisi daha iyi biliyor gezilecek yerleri benim bildiklerim belirli yerler :)

    YanıtlaSil
  5. nohut oda; kıskanma canım yaaa ...sana da teşekkürederim..

    new york'tan; :)gezilecek yerleri bilen birinin peşine takılmak güzel olsa gerek..teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. ooo gezin bakalim,bizde burda bos durmuyoz tabiki,ama onemli bir fark var, gezip yorulduktan sonra sariyer boregi bulma ihtimalim yok:(
    Bu arada istanbulu 5 sene araliksiz gezdim universitedeyken hala gormedigim yerler var.Her bir semti arabayi birakip ayrintili ve keyifli gezmek lazim.Vapurundan,trenine ayri bir keyif vardir gormek isteyen icin.Her semtinde yenmesi gereken seyden yemek offf ozledim Istanbulu:`)

    YanıtlaSil
  7. Benin gormek istedigim ama nasip olmayan yerlerden aklima ihlamur kasri,maslak kasri,aynali kavak kasri gibi yerler geliyor.Bakirkoy-Yesilkoy hatti,Polenezkoy,Belgrad taraflari size uzaak olmasindan dolayi henuz gormedigin yerlerden olabilir diye dusunuyorum.Oralarda ne yenir,nasil gidilir kismini bilahare konusabiliriz.:)

    YanıtlaSil
  8. ah canım arkadaşım seninle de gezemedik hiç öyle.. inş. gezeriz. belgrad ormanının yanından geçtik içine girmedik çok yorulmuştuk.ama dediğin gibi arabayı bırakmak lazım..

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..