21 Şubat 2011 Pazartesi

bir müddet kayboll sonra bakarız ...


bu şarkıyı çok seviyorum hiç müdanası yok...olabilir diyor ama aslında başından savıyor.. sen bi git ben arkandan belki gelirim diyor ama gelmeyecek belli..
nasipse kısmetse deyip sağ gösterip uzaklaştırıyor. hani bi kere şansımızı denedik. ben hayallerimi kurdum ama içinde artık sen yoksun..
bir müddet kaybol denyelim bi bakalım yapabilirmiyiz bi bakalım ama söz vermiyorum .kararımı verdim dönmeyeceğim ama sanada söyleyemiyorum.
sevmelere de doyamadım zaten. sana bi SEPET HAVASI


eskiden annemin küçüklüğünde..evdeki hatunların işi varsa çocuklarda ayağa dolaşıyorsa evden gönderme şifreleri varmış. tabi o zaman komşuluk komşulukmuş..anne hatun hadi kızım git şengül teyzenlerden "SAVMA TAVASINI ALDA GEL" (tavanın adına dikkat ) çocukta kendisine verilen sorumluluğun mutluluğuyla komşu teyzeye gider.komşu teyze parolayı zaten bilir ve çocuğu evde biraz oyalar ..anne hatunun işi bitince eline eski bi tava tutuşturulan çocuk eve döner..sorun kolayca çözülür.
dayanışmaya bak yahu hey gidi.... nerde o eski günler...şimdi aman evime biri gelir diye ödü patlayan hatunlar var kaldıki komşu çocuğu oyalayacak..
ŞARKIYI DA NEREYE BAĞLADIM YALNIZ....

5 yorum:

  1. Bazen ihtiyac duymuyorum degilim, savma tavana ne guzel sifre imis :)

    YanıtlaSil
  2. savma tavası şimdi de lazım ya.

    YanıtlaSil
  3. demi şimdi de böyle bir tavaya ihtiyaç var

    YanıtlaSil
  4. Eskiler de pek akilliymis ya cocuk savildigini anlamicak annede yogunken ona kizmak zorunda kalmicak hee....savma tavasi olan komsu ariyorum.

    YanıtlaSil
  5. biz de var canım gönder arada bir sen rahatına bak...ahhh ahhh:(

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..