30 Kasım 2012 Cuma

ACITASYON ...ACITASYON


artık gerçek anlamda mide bulandırıyor .bu ev hanımlarını ne zannediyor tv yapımcıları bilmiyorum. bunlar tutuyormu izleniyor mu? 
biri, mektupokur arkadan selami şahin bağırır. seyirci zorla ağlatırlı ki inandırıcı olsun reytingi yüksek olsun.kamera onları zumlar. (çabanıza kurban)

biri, evlenmeye gelir talibi için ekranda dans eder. oyun havası olur gangnam style olur. yaz tatilinin en sevilen yüksek desibelli şarkılarında insanlar af buyurun ayı oynatır gibi oynatılır.(yazık ya vallaha yazık)

biri abuk sabuk ebem zamanından kalma dizilerle günü kotarmaya çalışır.

diğeri, bulur bi deli ben şöyle kriter isterim yanıma yakışan isterim ayol sen acaba o gelen kişinin yanına yakışıyor musun bakalım sen kimsin ? yazık o gelenlerde kurbanlık gibi beklerler öyyyyle.
 tüm hakaretleri yerler arkalarına baka baka giderler. gelen kurban orda durur. paravan açılır (yüz ifadesine dikkat )
hııı olduuuuu geldiğiniz için çok teşekkür ederim...deer  nazikçe söyledi ya orda tercih edebilen kendisi ya hakimiyet onda ya yerin dibine sokun anasını satayım. bide telefonları var bunların şiirli miirli şarkılı sözlü.. ay gel gel derler. bi hevesle gelir kurban yazık başına gelecekler den habersiz. sonra olmadı elektrik alamadım ben sana 1000 wtlık bi elektrik vereyimde gör o zaman.

daha giyim kuşamlardan bahsetmedim göz atmadığım bi onlar kaldı ama geçen şöyle bir bakındığımda da gördüm ki fesatlık ve düşmanlık tohumları atılıyor inanın.
sokakta ki kızlarımızın neden birbirlerine düşmanca baktıklarını anlamamak için gerçekten bu programları izlemiyor olmak lazım. yarışmacıların birbirlerine söylediklerini sulukulede ağızlarına almazlar.
 5 dk yetti yani bana.
ha bi de biri bi hoca çıkartır (onlara hiç tahammül edemiyorum).o hacaya namaz kılmak için abderst almak şartmı  gibisinden absürt sorular sorarlar(sordukları soruların saçmalığını göstermek amacıyla örnek verilmiştir). o hoca da onların duymak istediği cevabı vermek zorunda ya ....

bunların müdavimi değilim ama tepkiliyim.

iyi tatiller ...

3 yorum:

  1. bir de canlı oda da çay içseydik muhabbeti yok mu:))seyretmiyorum diyemiycem,haberlerden bunaldığım an açıyorum ,elektrik alıp alamayanlara takılıyorum:) seyredeni çook ,kadın senelerdir bu programı yapıyor.Meleklere sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa canlı odaya gideni bir de evlenip çıksa demi ama:)

      Sil
  2. korkunç şeyler gerçekten.. doğum iznindeyken onları izlememek için bütün gün çizgi film seyrediyorum.. evlilik programları zaten tam komedi.. benim anlamadığım bu insanların aileleri böyle şebekliklere nasıl izin veriyor.. pes doğrusu..

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..