24 Aralık 2012 Pazartesi

1 yaş içinde ilerlerken 14 +3

onlar artık bizim evin bir bireyi.ciddi ciddi adam yerine koyup onlara özel yemekler hazırlıyoruz. çorbalar onlara göre yapılıyor. ev düzeni onlara göre ayarlanıyor. salon salon olmaktan çıktı daha çok oyun odası modunda. 
kız erken yürüdü.oğlan arkasından baka baka söktü şimdilerde oda yavaş yavaş koridorda arkamızdan geliyor. köşeyi dönerken dikkat edin karşınıza iki cüceden biri çıkabilir. aman yere uzanmaya görün tepenizde iki minik surat beliriveriyor, oyunlar başlıyor gıdıklamacılık,geliyor geliyorculuk, fış fış kayıkçı,hu hu hu Allah,atçılık,
o minik suratları sıkıştırıp öpmece,gıdıktan koklamaca,havaya atmaca,camdan bakmaca,...
evin içine bazen baktığımda her odadan bir örnek salonda bulunuyor.kepçe ,terlik,çorap,üzerlerinden atlayıp amacımıza ulaşmaya çalışıyoruz.
her ne kadar evim her an misafire hazır değilse de .etrafın dağınıklığından kendime oturacak yer bulamasam da, bütün bunlar içinde ben çok mutluyum.
evde yürüyen 2 cücem var artık.
çok net olmasa da bir foto :)

6 yorum:

  1. maşallah şekerlere.benim ufaklık ek gıdaya çok geç geçti.ve emmekten hala boşluyor.dağınıklığı sorma gitsin.

    YanıtlaSil
  2. maşallah ne tatlı cüceler bunlar.Allah hep huzur sağlık versin yavrulara.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler .amin herkese mutluluklar

    YanıtlaSil
  4. Bizde de kız erken yürüyecek gibi oğlan ona şapşal şapşal bakarken kız tüm evin içinde tur atıyor. Daha yürümeyen halleriyle her şeyi karıştırıyorlar valla. Onların keyfi yerinde olsun da misafiler de varsın dağınık eve gelsinler. :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ay maşALLAH ya. ağzınızın tadı bozulmasın inş. sevgiler...

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..