24 Aralık 2010 Cuma

MUTFAKTA NE PİŞMİŞ ?

daha önce burada yazmıştım. kabaklı krep arkadaşlar çok beğenmişti.
  bir tarifi 2 kez yaparken mutlaka birşeyler eklemeliyim.içim durmuyor aklım dursa elim durmuyor. bazen sonuç iyi oluyor bazen tutmuyor ama genlede iyidir sonuçlar.(hiç zehirlenme vakası olmadı en azından)
sevgili CAFE PEPELA okuduğum karnıbaharlı bir hamuriş vardı.ogünden beri aklımda .sevgili pepala karnıbaharı alırken de seni düşünerek aldım.aynı tarifi bu sefer karnıbaharlı yaptım belki karnıbahar yemeyen çocuklar vardır.tadı farkedilmiyor. denemek isteyenlere BUYRUN
AFİYET OLSUN
NOT:     karnıbaharları yıkayıp sıcak su ekleyip 7-8 dk. haşlıyoruz rendelenecekkadar sert oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..