20 Ocak 2011 Perşembe

İLHAM ALDIM

Sessiz Teyyareden ilham alınarak ...affına sığınarak.

ben bu blog işini çok sevdim kızlar.ohhh dök içini rahatla..okuyan var mı yok mu? bilmem bakcaz artık gelecek zamana...

biz süslü süslü giyinir ,kokoş kokoş hava atarız. aman çantamız ayakkabımız,uydu mu uymadı mı hep bi derttir. sokakta gezerken gözlerimiz hep diğerlerinin üzerindedir. ne giymiş?, nasıl , uymuş mu? ayakkabı -çanta-eşarp,gözlük bilmem ne... nasıl olmuş...? kıskançlıkla mı yoksa modayı mı takiptir bu bilmem.?
 birde bu fotoğrafın arka yüzü var tabii.
EV HALİ.. her ne kadar ev de de kokoş olmaya çalışsakta, cicilerimizle kasımkasım gezsekte evin içinde bi yerden sonra sıyırıveriyoruz kafayı.. oh be nerde şu eşofman diye aranıyoruz.geçirdik mi polarları ayağımıza  yaşasın hareket özgürlüğü.. değil mi beyaa...:)

BU istanbul'un evleri bi tuhaf oturma odaları neden hep dikdörtgen ve dar tamam dikdörtgen olabilir ama kenarları niye kısa.. sıkışıp kalıyoruz ...dekor aynı uzunları "L"şeklinde koy.karşısına da TV.hah işte kaloriferde koltuğun arkasında kalıyor bu da ayrı dert..

Evlendiğimden beri oturma grubunu değiştireceğim bu da dert  ama yok bu sefer taşındığım evde salonda oturacağım ohh yayıla yayıla...bakalım yeni ev yeni umutlar ..ciddi duaya ihtiyacım var kızlar ..
hadi ii akşamlar

4 yorum:

  1. yakaladım seni !
    bir paspal da burada varmış galiba.
    dua için murat için 10.001 fatiha önerilir

    YanıtlaSil
  2. ahanda yakalandım :)) ama ama... kendimi baştan ele vermiştim ..tavsiyeni de tutacağım inş. canım..

    YanıtlaSil
  3. Bende senin gibi küçük bir evde oturduktan sonra yeni evimde direks salona yerleştim. çok rahat. İki çocuk olunca diğer odalarıda onlara oda yaptık ayrı ayrı. Ben rahat onlar rahat. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..