17 Şubat 2011 Perşembe

KAHVE BAHANE CANIIIM !!

ben ailesinden uzak olan bir garip şirinim, bu yüzden midir bilmem ama, etrafımda ki arkadaşlarıma çok değer veririm.  bu bende evvelden beridir var..arkadaş dost önemlidir.
hele uzakta olunca aile gibi görmeye başlıyor insan. bunun yanlış olduğunu düşünmek istemiyorum çünkü diğer türlüsü samimi gelmiyor.
ha ihtiyacım olunca arıyım sorayım sonra da ne yaparlarsa yapsınlar bana göre değil..iyi günde kötü günde lafı benim için arkadaşlar için de degeçerli.
Kardeş gibi,merak etmeden duramam. ay noldu,aman ne yaptı,uzaklara gitti de mutlu mu? kafamda takılıdır bunlar..annemin bir lafı vardır:
HERKES YERİNDE MUTLU OLSUN

ne güzel değil mi?
düşündüğüm kadar düşünülmek isterim. küçük süprizler yapmayı sevdiğim kadar yapılması da hoşuma gider. bu hafta başı sevgili dostlarımızla nihayet buluştuk canım NOHUT ODA bize minik süprizler hazırlamış. yapacağından bahsetmişti ama bu kadar çabuk beklemiyordum.herkesin yüzü bi güldü.bir daha ki toplantıyı uzatmamak için sözleştik uzakkk diyarlardaki dostumuzu andık hüzünlendik.onu çok özledik..


şimdi evde bir bıcırık var ZEYNEP



kardeşimin cimcimesi.amaaan tam bir sarışın ve asabi bayan yemek yemeyi sevmez.karnı sırtına yapışmış daha hayır diyor.doktora gittiler.gözler mor mor açlıktan daha da yemem de yemem...ah bu çocuklar...birde o tatlı sohbetleri olmasa...Allahhepsina sağlık sıhhat versin...

4 yorum:

  1. yemeyen çocuktan gına geldi,istersen amuda kalk yemeyen yemiyor,taa ergenliğe kadar.

    YanıtlaSil
  2. açlıktan nefesi kokuyor hala yok ııh..

    YanıtlaSil
  3. Gozun aydin Sirin`cim bicir bicirbir misafirin var. Bu cimcime can sikintisina iyi gelir.:)

    YanıtlaSil
  4. sorma...fıkır fıkır kaynıyor..doktor bir ilaç vermiş o da yan etki olarak karın ağrısı yapmış sıkıntılı...

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..