3 Mayıs 2011 Salı

PARK YATAK MI? BÜYÜYEN BEŞİK Mİ?

Bunları düşünmek için çok erken biliyorum. Baştan kabul ediyorum.ama ama ama ..amalarım var.ikiz gebelik olduğu için erken doğum riski var. son zamanlara bırakırsam düşünmeyi kendim gidip beğenme -alma fırsatı bulamayabilirim.

Şimdi;

Eyy ! Blog halkı size soruyorum,acep siz ne düşünürsünüz bu konuda :) ?
   
 Park yatak mı ? büyüyen yatak mı?

7 yorum:

  1. Önce park yatak sonra ... çocuğun una göre seçim. Büyük oğlum çok uslu olduğu için aldanıp 2 numara bir yaşındayken Çilek kaydıraklı yataktan aldım. Ama o kadar yaramaz ki hala o yatağa geçemedik yatakta akrobasi hareketleri yapıyor. Park yatağa devam. ( Ayrıca park yatakla ben istediğim zaman yatılı gezmelere gidebildim. Seyahatlere çıkabildim. yer yadırgaması gibi bir sorun yaşamadım.)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katiliyorum.Park yatagi her tatile otele tasidim.Cok rahat ettim.Icinden cikma dusme riski olmadigindan,cocugu odada uyur olarak kisa sureli birakip arada gidip kontrol etmisligim vardir.Cok dayanikli seyler ..bir park yatakla pekcok cocuk buyuyebilir.2-3 yasindan sonra katla kaldir.Cocugunla birlikte buyuk bir yatak al...Pek cok cocuk buyudugunde buyuyen yatagini kullanmak istemiyor.Ayrica 2-3 yasina kadar mobilyada cizik(kalem,boya) gedik deformasyon olabiliyor.Yayagi buyutmeden once bakim gerekecegide bir gercek.hadi kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  3. park yataktan ve büyüyen beşiktn önce ne oldu bebeklerin cinsiyetin bekliyorum ben pazartesinden beri

    YanıtlaSil
  4. BIRAKTIĞIM İZLER VE NUR :aklımda öncelikle park yatak vardı. birkaç mağaza baktık hatta pierre cardininbaya büyük 160 cm uzunluğunda yatağı çok cazip geldi benim boyum 150cm olduğuna göre dedim çocuklar rahat eder.galiba park yatak olacak izmire gidipgelirken de götürürüz.bakalım...

    YanıtlaSil
  5. gülşahcım ;bekle daha biri gösterdi biri göstermedi.:))teşk.

    YanıtlaSil
  6. Canım benim...
    Şirin kardeşim!! :_)

    YanıtlaSil
  7. cafe pepela :ooo ne şeref ne şeref..:))

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..