8 Nisan 2012 Pazar

hala şık görünmeye çalışan İKİZ ANNESİ'nin çantası




fazla lakırdıya gerek yok durum bundan ibaret...
:))


bu şarkı da tam beni anlatıyor 
gülümsemelik,
kırılıp geçmelik,
bütün kış evde tıkılıp kalıp, ortalara açılıp saçılan bu mağdure; sağa sola bakıp ağzı bir karış açık kalıp. eski kıyafetlere sığsa da fazladan bir göbekle ne yapacağını düşünür durur...



7 yorum:

  1. gülümseyerk okudum çok güzel bir post :)çok normal ama fazladan azıcık göbekten bişey olmaz şirin annem zamanla gider zaten o da..güzel haftalar diliyorum miniklerle annesine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demi ama kısa yoldan çaresine bakmalı.teşekkür ederiz size de güzel duru günlerrrr:))

      Sil
  2. :)çantaya çook güldüm :) :) hala öyleyim biliyormusun. Şimdi çantalarımda bana ait birtek cuzdan ve telefon var. İnan top,arabaya,prima, kıyafet, mama, suya kadar herşeyi bulunduruyorum :) :)
    Ahh ahh o göbekler ahh :( :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öle yaa bi çanta hazırlıyoruz iki kişilik bezleri yedekleri,şimdi oyuncaklarda girdi işin içine:)su taşımaya başladık.arabaya stok yapmaya da başlarız artık:))

      Sil
  3. bende kuzu olduktan sonra farkettim çantada birsürü gereksiz şeyin hammallığını yapıomuşum( tarakçorap makyaj çantam kitapvs.)şimdi aynen resimdeki giibi bez ıslak mendil su termos.....hiç bişi yok bana ait :)))
    buarada göbek olayında şanslısın aslında .. ben göbeği saklamak için kuzuyu o izzahada tutuyorum.. biri alınca kalıveriom dımdızlak :)))))sende illa birinden biri kalır ...:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha ha sendeki yöntemde iyiymiş:) hiç böyle bakmamıştım olaya

      Sil
  4. oldukça tertipli düzenli duruyor çantan.:) bi düzeni oturtamadım henüz.son günlerde de iki çantayla gezer oldum.kendime de küçük bir çanta almadan çıkmıyor.yandan boynuma asıyorum parayı telefonu oraya atıyorum.yoksa Asya'nın çamaşırı biberonu derken bulamıyorum hiç bişey.

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..