23 Aralık 2010 Perşembe

9 ayın ÇARŞAMBASI

Birleşti yine...
iki ayağım bir pabuca girdi mi ? evet
2 gün 3 program hepsi bir olmak zorunda mı? evet
katılmam lazım mı ? evet..
katılamama durumum var mı ?hayır
programı şöyle yazıyorum siznapacağımakara verin a dostlar:
cumanın ve cumayı cumartesiye bağlayan gecenin programı :
yeni katılacağım ve katılmak zorunda kaldığım bir GÜN programı....teyzemlere söz verdim katılacağım diye.
aynı zamanda okuldan arkadaşlar çağırdı gösteri zamanı yaklaştı fikirlerin önemli erken gel ha bu arada akşam yatılı program yapıyoruz sabaha Eyüp Sultan(1), dönüşte kahvaltı (2)sonra havuz(3) sonra seminer(4) geç kalma erken gel....bak bak nasıld asıralıyor programı sor bi sor...(eyüpten sonrası cumratesi oluyor demi.)
cumartesi:Eyüp te sabah namazı..ümraniye de kahvaltı kapalı havuz, öğleden sonra seminer...veeeee 3. program nohut odanın AYŞESİ nin doğumgünü öğlen saatlerinde orda olmamız gerek...ben havuzdan çıkıp oraya nasıl yetişicem.oyyy oyyy oldu mu hepsi bir oluyor yahu ben evde yalnız yalnız otururken kimse hadi gel demiyor. çağırdı mı hepsibirden çağırıyor napayım ben şimdii..
not: daha okuldan kızlara giderken elim boş gitmeyim az gelir 1 değil 2 pasta yapayım diyorum...ne dersiniz ..
2.not: canım arkadaşlarım sizleri çok seviyorum..

6 yorum:

  1. cancağazım merhaba söylediğin gibi evde yanlız otururken kimse geldemez ama oldumu da hepsi bir oluyor. olsun bunlar tatlı koşuşturmalar. ne güzel keşke bende cumartesi sabah seninle sabah namazına gelseydim eyüp sultana hadi sana kolay gelsin. bloguma bıraktığın şirin yorumun için teşekkür ederim şirin butik....

    YanıtlaSil
  2. Maşallahhhh ... Bence hepsini halledersin sen şirin :)Arada böyle , evde yalnız oturduğun günlerin acısını çıkartmalı insan ... Yorulsa da güzel yorgunluklar bunlar değil mi ==)

    YanıtlaSil
  3. aranmak çağrılmak herşeye değmezmi ?
    ayrıca günde dört mahalle yapan biri olarak kolay yahu ,ha gayret diyorum

    YanıtlaSil
  4. işte arkadaşlar durum bu;ebruli yemekler kereviz harika oldu dolapta hala olmasına rağmen bugün kereviz almamak için kendimi zor tuttum..malum hafta sonuna yoğun giriyoruz kalınca bozuluyor.. inşallah eyübe gitmek nasip olur.yorumun için sağol.
    sevgili MİNE; şimdiye kadar hep çalıştığım için evde durmak sıkıyor beni...dediğin gibi acısını çıkarmak lazım demi...güzel yorgunluklar dediğin gibi..
    neval;aradıkları için çok mutlu oldum gerçekten çok özlemiştim.. çoluk çocuk olmadığı için arkadaşlar bana ilaç gibi geliyor...ayrıca şu 4 mahalle olayına çok güldüm yaaa.vira bismillah deyip pastadan başlıyorum dostlar..

    YanıtlaSil
  5. hepsini sirayla cok eglenerek katilabilirsiniz insaallah.
    Haa ben bazen neval in demesi gibi gun icerisinde kac programa katiliyorum:)))

    YanıtlaSil
  6. tuana berranın annesi;inş. bakalım maraton başladı...

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..