13 Mayıs 2011 Cuma

CHİCCO Meydan Muharebesi

önce bi bu videoya tıklayın ...eskilerden geldi aklıma ..
severek gülmekten katılarak izlediğim diziydi..


Gelelim başlığın kerametine..
Hey gidinin dünyası millet nasıl zengin oluyormuş.ya da insanlar nasıl canavarlaşıyormuş bir kez daha gördük test ettik.O sokakta görünce hanımefendi beyefendi olanlar nasıl da birden canavarlaşıyormuş baktık gördük.
şaşkınlık içerisinde izledik.hemen olay mahalini terk eyledik.
1-2 haftadır arayıp durduğum hamiş eşofmanını bugün alabilmiştim ki bir arkadaş tel. etti.Chicco nun fabrika satış  mağazası varmış bugün satış yapılacakmış ikizler için alış-veriş yapacaksan bi git bak..hadi dedik zaten dışardayız gidelim.. amaa ne gitmek baya uzakmış. fabrikalardan trafolardan geçtik ulşatıkki daha kapılar açılmamış. millet sıraya girmiş bizde erken gelenlerden olmuşuz az biraz kuyruğun başına yakınız..aradan 1 saat geçti ortalık ana-baba günü gibi millet sohbet ediyor biz geçen geldiğimizde puset aldık araba aldık çok uygun oldu falan diye.anam dedim buranın FANları varmış.önümde kıdemliler vardı.kapıların açılmasına yakın çantalarından büyük büyük poşetler çıkardılar.vay bee dedim iş ciddi.. tüh bak görüyor musun poşetimizde yok..
iyi dedik.bizde bi bakarız herşeyden 2 tane almak zorundayız bizim için tasarruflu olacak.
hamileler çocuklular teyzeler ablalar geeeell.
içimden konuşuyorum yani iyi bir marka heralde BURHAN ALTINTOP gibi milleti ezmeyiz millette bizi ezmez.asil asil yaparız alış-verişimizi..gelen arabalara bakıyorum mersedesler ,opeller,hondalar,... bilmem neler daha aşağı araba yok yanii. ii diyorum.ezilme yada utanılacak bir durum olmaz.bakarım reyonlara badi neyin alırım biberon bakarım beğenirsem alırım diye düşünüyorum.daha araba almaya gerek yok pusette arkadaşlar verecek zaten .


kapılar açıldı anam.... sanki haranın kapısı açıldı atlar koşturuyor. anlamadım önce kocaman bir ambar depo..herkes öndeki kolilere koşturdu ellerinde turuncu poşetler ha dedim burdan poşet alacağız galiba IKEA daki gibi derken bende alayım derken bi baktım AA biberonlar millet hiç bakmadan çorba karıştırır gibi elini daldırıyor ne gelirse poşete atıyor..ama o insanların halini görmenizi çok isterdim. eşim hemen etrafıma çember kurdu. napıcağımızı şaşırdık. o sırada elime 0+ yazan biberon geçti hah dur aynısından bi tane daha bulayım dedim. eşim beni koruyor bu sırada.. 2 tane aldım.çekildim napayım derken ha bide küçük  alalım dedik. 2 tanede öle aldık ama biz daha kapı ağzındayız millet çoktan oyuncakları arabaları donları taytları kaptı..yetişemeyen çocuğunu kaptığı arabaya oturtmuş. o derece yani. derken az büyükçe bir kutu geçti elime neymiş bu diye baktım hani şu dolaplar prizler için kilitler falan varya onlardanmış içinde bir sürü var 10 lira alalım dedik. düşünürken bir adam benim önümdeki kutuda ne olduğunu bilmeden şunlardan banada verin diyordu.
şaşkın şaşkın bakarken diğer taraflarda ne var demeye kalmadı kutuların dibi görünmüş .millet o kadar kısa zamanda ne aldı ne baktı anlamadım.Milletimizin bu huyu elitti mahalleliydi dinlemiyor.açık kapı görmesin herkes aynı oluveriyor vallaa.sonrada kalkıp birbirlerine entel dantel hava atarlar. burunlarından kıl aldırmayan bütün tipler ordaydı. hani burnu düşse yerden almaz dediklerinizden..
kasalara ulaşmak istedik eğer biraz daha kalırsak bu seferde kasa krizi olacak hemen kasaya ilerledik.ilk bizdik kasaya gelen.millet topladığını kenarda köşede ayıklıyordu..
ödedik 46 tl çıktık ne almışız bi bakın.
bi ara eşim yanlış anlamış sonradan farkettim 2 tane yedek biberon emziği almış adamcağız .
fabrikadan ilk çıkan bizdik.
akıllarda kalan... tam tv haberlerine konu olacak cinsten kareler..
Şaşkınlık,ve kurtulmuş olmanın verdiği mutluluk..
evet dostlar bir İstanbul macerası böyle noktalandı...



bu arada 15 gün falan yokum pazartesi İzmire gidiyorum sılayı bir ziyaret edeyim sonra halim olmayacak galiba..inş ay sonunda burada olurum. sizleri çok özleyeceğim. dua ile sevgi ile..

5 yorum:

  1. tvlerde izlediğimiz arbedenin içine düşmüşsün şirin kardeş.hani beleş ekmek dağıtırlar ya,biz de dudak bükeriz cahiller saldırıyor diye. bunlar entel cahil.keşke videoya çekseydin face e koyardın ,rezil olurlardı

    YanıtlaSil
  2. neval.. ah ah sorma;
    bende çok pişmanım videoya çekmediğime..
    biz şimdi kar mı ettik diye düşünüyorum.neişim var benim orda...:(

    YanıtlaSil
  3. Ay hem okudum hem gözümde canlandırdım iyi sana bir şey olmamış o arbedede.
    Kolik biberonları iyi yapmışsın yalnız ben de onlardan kullanmıştım kızlara:))))

    YanıtlaSil
  4. Iyi ki ezilmemisin hamile halinle oralarda. ben hic sevmem kalabaligi, nees alamiyorum oralarda :)

    YanıtlaSil
  5. ikiz annesi ,: bende biberonları almakla iyi ettim mi diyordum. demek sende bunlardan kullandın. içim rahatladı sağol :)

    New york'tan : bilsem kapısından geçermiyim.çok hamile devardı üstelik baya göbekli hamişler falan dedim ya hemen çıktık.

    YanıtlaSil

şirin yorumlarınızı okumayı seviyorum..hadi bakalım sen de yaz bişeyler..